Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Održana 2. fišijada u Josipovcu Punitovačkom

Udruga ribiča „Karas“ iz Josipovca Punitovačkog uz pridržavanje mjera zaštite organizirala je u subotu 1. kolovoza 2. fišijadu na kojoj se natjecalo 26 ekipa iz Osijeka, Đakova, Čepina, Vuke,...

Udruga ribiča „Karas“ iz Josipovca Punitovačkog uz pridržavanje mjera zaštite organizirala je u subotu 1. kolovoza 2. fišijadu na kojoj se natjecalo 26 ekipa iz Osijeka, Đakova, Čepina, Vuke, Josipovca, Punitovaca, Širokog polja i drugih susjednih mjesta.

Domaćin je za natjecatelje osigurao prostor i stolove za njihove goste, 2 kg šarana i drva, a natjecatelji su sami osigurali začine. Okupilo se više 200 ljubitelja fiša koji su mogli uživati i u šaranu na rašljama i ćevapima.

Ocjenjivački sud od 5 članova iz Punitovaca, Josipovca i Tomašanaca imao je pune ruke posla da po okusu, boji, gustoći i mirisu proglase najbolje. Četvrto mjesto uz nagrade pripalo je osječkoj ekipi, treće slobodnjacima Hulaku i Brandisu iz Josipovca, drugo ekipi punitovačke Ribičke udruge „Linjak“, a prvo ekipi josipovačkog DVD-a.

Fišijadi i druženju koje je uz glazbu sastava iz Beketinaca potrajalo duboko u noć nazočila je i Jasna Matković, načelnica punitovačke Općine, koja je financijski pomogla fišijadi.

Tekst i foto: Mirko Knežević

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »