Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Održana 13. Jurjevačka likovna kolonija

Jučer, u nedjelju 10. srpnja u poslijepodnevnim satima, u organizaciji Matice slovačke Jurjevca Punitovačkog a pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine RH i Općine Punitovci, u prostoru...

Jučer, u nedjelju 10. srpnja u poslijepodnevnim satima, u organizaciji Matice slovačke Jurjevca Punitovačkog a pod pokroviteljstvom Savjeta za nacionalne manjine RH i Općine Punitovci, u prostoru jurjevačkog društvenog doma, održana je 13. po redu Jurjevačka likovna kolonija. U likovnom stvaralaštvu, u bogatstvu tehnika i materijala, slikanja i izrade unikatnih predmeta okupilo se dvadesetak umjetnika članova josipovačke likovne grupe „Kontrast“, članova tradicijske skupije josipovačke Matice slovačke, Udruge žena „Punitovčanke“, članova likovne grupe jurjevačke Matice i nekoliko učenika osnovnoškolaca. Po završetku je uslijedilo druženje uz domjenak i poznate jurjevačke langošice.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »