Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Od Širokog Polja do Vuke: Osječanin bez važeće dozvole vozio 126km/h

U 12,35 sati, na državnoj cesti broj 7, između Širokog Polja i Vuke, u nadzoru brzine policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin iz...

U 12,35 sati, na državnoj cesti broj 7, između Širokog Polja i Vuke, u nadzoru brzine policijski službenici su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozač je upravljao osobnim automobilom te se kretao brzinom od 126 kilometara na sat, na dijelu ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena na 90 kilometara na sat te kod sebe nije imao važeću vozačku dozvolu. Alkotestiranjem mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 800 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »