Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Od 1. rujna otvaranje zatvorenih dijelova kafića

Iz Nacionalnog stožera civilne zaštite najavljeno je kako se od 1. rujna ide u ponovno otvaranje zatvorenih dijelova kafića. Radno vrijeme će ostati najduže do ponoći, onako kako je to utvrđeno...

Iz Nacionalnog stožera civilne zaštite najavljeno je kako se od 1. rujna ide u ponovno otvaranje zatvorenih dijelova kafića. Radno vrijeme će ostati najduže do ponoći, onako kako je to utvrđeno zakonom. U tom smislu se neće ništa promijeniti, osim tih zatvorenih dijelova kafića, najavio je ministar Davor Božinović.

Jedna od najefikasnijih mjera pokazalo se prozračivanje prostorija, što će nakon 1. rujna postati važna mjera u zatvorenim prostorima. Na konferenciji je najavljeno i produživanje trajanja Covid potvrda te cijepljenje trećom dozom kroničnih bolesnika.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »