Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

OBŽ: U 24 sata 7 kaznenih djela, državljanin Srbije pokušao ući u Hrvatsku s krivotvorenim PCR testom

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela krađa i kazneno djelo krivotvorenje isprave. U periodu...

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 7 kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela krađa i kazneno djelo krivotvorenje isprave. U periodu od 17. do 20. travnja, na parkiralištu u Osijeku, nepoznati počinitelj je demontirao i ukrao katalizator s osobnog automobila. Vlasniku 33-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 2000 kuna. Od početka prošle godine do 5. lipnja ove godine, u Jagodnjaku, nepoznati počinitelj je ukrao četiri traktorska priključka za kultiviranje i prihranu tla. Vlasniku 71-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko 4000 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće i nastavlja se traganje za nepoznatim počiniteljima. Zatim, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. U utorak u Osijeku, u trgovačkom centru, 21-godišnjak je iz garderobe ukrao torbicu s mobitelom te novčanik s novcem i bankovnim karticama. Vlasniku 76-godišnjem hrvatskom državljaninu počinjena je materijalna šteta oko u 2500 kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo posebno izvješće.

U mjesecu rujnu prošle godine, na graničnom prijelazu Erdut, kao putnik na ulasku u Republiku Hrvatsku, pristupio je 38-godišnji državljanin Republike Srbije te dao policijskim službenicima na uvid PCR test izdan od „Instituta za javno zdravlje Republike Srbije“. Uvidom u sadržaj PCR testa, policijski službenici posumnjali su da je test krivotvoren. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 59-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave. Nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »