Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

OBŽ: Preminulo 5 pozitivnih na koronavirus

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 340 uzoraka od kojih je 58 bilo pozitivno na...

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 340 uzoraka od kojih je 58 bilo pozitivno na koronavirus. Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području grada Osijeka (13), zatim 21 na području Ernestinova, na području Đakova i Našica po četiri, Drenja tri, s područja Belišća i Koške po dvije, a s područja Bilja, Belog Manastira, Čepina, Bizovca, Popovca, Podgorača, Strizivojne, Semeljaca i Feričanaca je po jedna novopozitivna osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se 96 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 71 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 13 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 25 pacijenta s tim oboljenjem. Preminulo je pet osoba koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 71 do 81 godine. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 748 osoba.

Policijski službenici proveli su 23 provjere osoba u samoizolaciji i utvrdili jedno kršenje, i to na MCGP Erdut za jednog stranog državljanina koji je prekršio rok za tranzit od 12 sati, zbog čega mu je uručen prekršajni nalog. Obavili su i 140 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »