Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

OBŽ: Nastavlja se pad novozaraženih koronavirusom

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 328 uzoraka od kojih je 20 bilo pozitivno na...

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 328 uzoraka od kojih je 20 bilo pozitivno na koronavirus. Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka (5), s područja Đakova i Čepina dvije pozitivne osobe, a s područja Antunovca, Bilja, Donjeg Miholjca, Našica, Valpova, Erduta, Punitovaca, Donje Motičine, Strizivojne, Semeljaca i Drenje dolazi po jedna novopozitivna osoba. Na bolničkom liječenju nalazi se 57 osoba koje su oboljele od COVID-19, i to 36 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 6 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 21 pacijent s tim oboljenjem. Preminule su dvije osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 65 i 87 godina. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalaze 653 osobe.

Policijski službenici proveli su 4 provjere osoba u samoizolaciji i nisu utvrdili su kršenje propisanih mjera. Obavili su i 126 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu također nisu utvrdili kršenja propisanih mjera. Inspektori i službenici civilne zaštite u posljednja 24 sata obavili su 39 nadzora provođenja epidemioloških mjera (22 u ugostiteljskim objektima, 7 u prodavaonicama, 4 u trgovačkim centrima i 6 nadzora u drugim uslužnim djelatnostima) i nisu utvrdili nepravilnosti.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »