Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Obilježen Dan KBF-a u Đakovu

Euharistijskim slavljem u đakovačkoj katedrali, koje je predvodio mons. Ivan Ćurić, pomoćni biskup đakovačko-osječki jučer je započelo obilježavanje Dana Katoličkog bogoslovnog fakulteta u...

Euharistijskim slavljem u đakovačkoj katedrali, koje je predvodio mons. Ivan Ćurić, pomoćni biskup đakovačko-osječki jučer je započelo obilježavanje Dana Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Program, kojem je nazočio i gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić, potom se nastavio u Dvorani biskupa Antuna Mandića. Uvodni pozdrav uputio je rektor Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku prof. dr. sc. Vlado Guberac, a nakon njega i v.d. dekana KBF-a prof. dr. sc. Ivica Raguž koji je istaknuo kako na njihovom fakultetu u ovoj akademskoj godini ukupno 76 studenata. Konstatirao je da nažalost broj studenata iz godine u godinu opada, te ih usporedio s biblijskim malim stadom. Prigodno predavanje pod nazivom „Razumiješ li što čitaš (usp. Dj 8, 30) – važnost razumijevanja biblijskog govora“ održao je dr. sc. Ivan Benaković. Najsvečaniji dio programa svakako je bio akademski čin promocije magistara teologije i diplomiranih teologa. Dodijeljene su i prigodne nagrade i zahvalnice. U glazbenom dijelu programa nastupio je Gudački kvartet Cadenza iz Zagreba.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »