Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Obilježavanje blagdana sv. Nikole i problem jaslica u Đurđenovcu

Dana 9. prosinca 2023. ispred prostorija Općinske organizacije SDP Đurđenovac održana je podjela darova najmlađima sugrađanima povodom blagdana sv. Nikole. Na podijeli darova prisustvovali su i...

Dana 9. prosinca 2023. ispred prostorija Općinske organizacije SDP Đurđenovac održana je podjela darova najmlađima sugrađanima povodom blagdana sv. Nikole. Na podijeli darova prisustvovali su i europarlamentarka Biljana Borzan, saborski zastupnik SDP-a Mišel Jakšić, cjelokupno Predsjedništvo Županijske organizacije SDP-a Osječko-baranjske županije predvođeno predsjednicom Sanjom Bježančević.

Bila je to prigoda za obilazak općinskog adventa, ali i za razgovor o ključnim problemima koji muče mještane Općine Đurđenovac koje su gostima prezentirali domaćini. Poput jaslica koje su financirane sredstvima Europske Unije, koje su prema službenim informacijama završene prije tri godine, ali još uvijek neotvorene. Zašto je tako nije točno poznato, a precizna odgovor na ovo pitanje ne daju ni vladajući u Općini Đurđenovac.

Također, otvoreno pitanje u Općini Đurđenovac ostaje i problem vodovoda i nepitke vode, kao i netransparentnog rada Općine, posebno u financijskom segmentu. Upravo je ovo posljednje, transparentno upravljanje javnim novcem, jedna od ključnih točaka SDP-ovog programa Općinske organizacije u Đurđenovcu, obavijestili su Sanja Bježančević, predsjednica Županijske organizacije SDP-a OBŽ i Tihomir Šramek, predsjednik Općinske organizacije SDP-a Đurđenovac.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »