Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Obilježavanje 85. rođendana mons. Marina Srakića, nadbiskupa u miru

Mons. dr. Marin Srakić, đakovačko-osječki nadbiskup metropolit u miru, danas, 6. srpnja navršava 85 godina života. U 18 i 30 sati predsjedat će euharistijskom slavlju u katedrali u Đakovu i zahvaliti...

Mons. dr. Marin Srakić, đakovačko-osječki nadbiskup metropolit u miru, danas, 6. srpnja navršava 85 godina života. U 18 i 30 sati predsjedat će euharistijskom slavlju u katedrali u Đakovu i zahvaliti Gospodinu za dar svoga života te za sva primljena dobročinstva. Đakovačko-osječka nadbiskupija želi tim slavljem zahvaliti Trojedinom Bogu za sva dobra koja je primila i još ih uvijek prima po njegovom zauzetom i plodnom svećeničkom i biskupskom trudu i djelovanju na čelu nadbiskupije.

Rođendan mons. Srakića poklapa se i sa smrtnim danom biskupa Ćirila Kosa. Zato će se u navedenom euharistijskom slavlju, o 19. obljetnici njegove smrti, moliti i za blagopokojnog biskupa Ćirila Kosa te zajednički pohoditi njegov grob u kripti katedrale.

Foto: Laudato

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »