Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Obavijest o suzbijanju komaraca

Obavještavaju se mještani svih naselja na području Općine Viškovci da će Sanitacija Osijek d.d. iz Osijeka obaviti tretiranje komaraca toplim zadimljavanjem sa zemlje SWING-FOOG aparatima u večernjim...

Obavještavaju se mještani svih naselja na području Općine Viškovci da će Sanitacija Osijek d.d. iz Osijeka obaviti tretiranje komaraca toplim zadimljavanjem sa zemlje SWING-FOOG aparatima u večernjim satima u vrijeme najveće aktivnosti komaraca dana 21. lipnja 2021. godine na površini od 270 ha.

Mole se vlasnici pčela da u navedenom vremenu izmjeste košnice izvan područja predviđenog za tretiranje da ne bi došlo do ugibanja pčela.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta tretiranje se odgađa za slijedeći povoljan dan. Za dodatne informacije možete kontaktirati Općinu Viškovci na broj 031/857-227

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »