Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Novopozitivnih je 68, u Đakovu 5

U današnjem priopćenju županijskog stožera Civilne zaštite doznajemo koliko je novooboljelih na našem području. U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ...

U današnjem priopćenju županijskog stožera Civilne zaštite doznajemo koliko je novooboljelih na našem području.

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata obrađeno je 414 uzoraka od kojih je 68 bilo pozitivno na koronavirus. Novopozitivne osobe imaju prebivalište na području grada Osijeka (20), dok ih je u Đakovu 5 novooboljelih. Na bolničkom liječenju nalazi se 101 osoba od kojih su 16 na respiratoru. Preminula su tri osobe u dobi od 69 do 82 godina.

Policija je utvrdila jedno kršenje samoizolacije. Također je tvrđeno kršenje mjera za pet stranih državljanina koji su prekršili rok za tranzit od 12 sati, zbog čega su im uručeni prekršajni nalozi.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »