Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Novo "zaprašivanje" komaraca na području Grada Đakova

Grad Đakovo će provoditi adulticidni tretman usmjeren na uništavanje odraslih jedinki komaraca na području Grada Đakova 22. rujna 2023. godine u večernjim satima od 18:30 do 20:30 h. Tretman će...

Grad Đakovo će provoditi adulticidni tretman usmjeren na uništavanje odraslih jedinki komaraca na području Grada Đakova 22. rujna 2023. godine u večernjim satima od 18:30 do 20:30 h. Tretman će se provoditi u naseljima Kuševac i Ivanovci Đakovački te na jezeru Jošava.

Iz Adria Grupe, tvrtke koja će provoditi tretmane, mole građane da se ne zadržavaju na otvorenome u područjima provedbe i u vrijeme suzbijanja, a posebno se to odnosi na osjetljivije osobe kod kojih bi insekticid mogao izazvati iritaciju dišnih puteva. Ukoliko na području koji se tretira postoje pčelari koji drže košnice, mole iste da pčelama onemoguće izlaz iz košnica.

„Molimo oprez u prometu zbog stvaranja dimne zavjese na prometnicama prilikom tretiranja. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta akcija se odgađa do slijedećeg povoljnog vremenskog perioda“, navodi u svojoj obavijesti Adria Grupa.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »