Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Novi potresi na području Banovine

Noćas 17. kolovoza, u 1 sat i 58 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 4.2 prema Richteru....

Noćas 17. kolovoza, u 1 sat i 58 minuta seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su prilično jak potres s epicentrom kod Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 4.2 prema Richteru. Potres se osjetio u široj okolici Petrinje i Siska te okolici Zagreba, izvijestili su iz Seizmološke službe. Potres je probudio mnoge građane u središnjoj Hrvatskoj. Ubrzo nakon tog potresa, u 2:27 sati, uslijedio je i onaj od 2.6 po Richteru. Zatim, u nešto kasnijim jutarnjim satima ponovno se treslo tlo u BIH i Dalmatinskoj zagori. Kako su obavijestili iz Seizmološke službe, u 8 sati i 40 minuta seizmografi su zabilježili još jedan vrlo slab potres s epicentrom kod Dolića Drage, 13 km od Imotskog. Magnituda potresa iznosila je 2.9 prema Richteru. Naime, u posljednja 53 sata, ovo je bio osmi potres koji se osjetio u Hrvatskoj.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »