Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Noćni sezonski vlakovi

Od 1. srpnja do 3. rujna vozit će noćni sezonski vlakovi koji povezuju kontinentalnu Hrvatsku s Dalmacijom, objavio je HŽ. Vlakovi kreću iz Vukovara i Osijeka do Splita, a putnici mogu putovati i...

Od 1. srpnja do 3. rujna vozit će noćni sezonski vlakovi koji povezuju kontinentalnu Hrvatsku s Dalmacijom, objavio je HŽ. Vlakovi kreću iz Vukovara i Osijeka do Splita, a putnici mogu putovati i prema Šibeniku, uz presjedanje u Perkoviću. Putnici u noćnim vlakovima mogu kupiti kartu za spavaći vagon, vagon s ležajima i vagon sa sjedalima, uz mogućnost prijevoza bicikala. Vlak iz smjera Vinkovaca u svojem sastavu imat će i vagon-restoran.

Cijene karata za vlakove prema obalnim destinacijama snižene su 40 %. Svi putnici trebaju rezervirati mjesto u vlaku. Djeca i učenici prevoze se besplatnosukladno pilot-projektu besplatnoga javnog željezničkog prijevoza djece i učenika osnovnih i srednjih škola na području RH. Također, redovni studenti mogu po cijeni mjesečne karte od 9,95 EUR (74,97 kn) neograničeno putovati vlakom na području RH sukladno pilot-projektu povoljnijeg prijevoza redovnih studenata. Tijekom prošle turističke sezone u sezonskim vlakovima prevezeno je oko 90.000 putnika u unutarnjem i 180.000 u međunarodnom prijevozu, odnosno ukupno oko 270.000 putnika. Vozni red vlakova može se pronaći na stranici Hrvatskih željeznica.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »