Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Niže cijene goriva

Održana je telefonska sjednica vlade Republike Hrvatske na kojoj je donesena Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Ovoga tjedna cijene goriva ići će u prilog vozačima...

Održana je telefonska sjednica vlade Republike Hrvatske na kojoj je donesena Uredba o utvrđivanju najviših maloprodajnih cijena naftnih derivata. Ovoga tjedna cijene goriva ići će u prilog vozačima odnosno bit će nešto niže nego posljednja dva tjedna. Od danas će litra benzina iznositi 1,46 eura što je smanjenje od 0,05 eura. Zatim, cijena dizela smanjena je za 0,03 eura pa od danas iznosi 1,56 eura dok će vozači za plavi dizel morati izdvojiti 1,02 eura za litru goriva. Uredba stupa na snagu prvoga dana od dana objave, a ovakav režim vrijedit će za sljedeće 14-dnevno razdoblje.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »