Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nezavisna vijećnica Mirjana Adrić u ime liste ,,Za boje našega Grada'' uputila poruku učenicima povodom početka nove školske godine

Ružičasta boja simbolizira ljubav, nevinost djeteta i znak je nade. Drage učenice i učenici, upravo vi ste naša nada i budućnost, stoga vam povodom početka nove školske godine upućujemo iskrene...

Ružičasta boja simbolizira ljubav, nevinost djeteta i znak je nade.

Drage učenice i učenici, upravo vi ste naša nada i budućnost, stoga vam povodom početka nove školske godine upućujemo iskrene čestitke sa željom da Vam ova školska godina bude radosnija, uspješnija i opuštenija od prošle.Vjerujemo se da ste, nakon dugih ljetnih praznika odmorni i spremni za učenje, ali i veseli zbog ponovnog susreta s prijateljima.

Svoje stečeno znanje i vještine vežite uz svoj grad, stvarajte vizije grada u kojem želite živjeti i zauvijek ostati.

Neka Vas poneki neuspjeh ili nepravda ne obeshrabri već dodatno motivira na povećani napor, kako bi lakše ostvarili svoje ciljeve.Posebnu čestitku upućujemo svim učenicima prvašima koji će po prvi puta sjesti u školske klupe, te pozivamo sve sugrađane koji sudjeluju u prometu na dodatni oprez, a posebno da budu oprezni prema našim najmanjima.

Nažalost, svim učenicima u našem gradu nije osiguran siguran put do škole, zato pozivamo sve učenike, kao i sudionike u prometu, koji svakodnevno moraju proći kroz Preradovićevu ulicu na poseban oprez, jer oni, što je gotovo nevjerojatno, nemaju nogustup, pa su često primorani hodati cestom. Ako još uz to znamo da se radi o posebno frekventnoj ulici, tim više da se zaključiti da situacija nije normalna.

Poštovani roditelji, učitelji, nastavnici i profesori i ravnatelji, kao i svi ostali koji ste na usluzi našim učenicima, prilika je ovo da i Vama poželimo puno uspjeha, u ovoj odgovornoj i zahtjevnoj ulozi, unatoč svim specifičnostima u kojima se nalazite.

U ime gradskih vjećnika liste

ZA BOJE NAŠEG GRADA

Nezavisna gradska vjećnica

Mirjana Adrić

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »