Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nestabilno vikend vrijeme

Danas se u cijeloj zemlji očekuje značajna promjena vremena, a zbog toga je DHMZ jučer izdao posebno priopćenje. Moguće je, kako smatraju da se zbog grmljavinskog nevremena i velikih kiša izliju...

Danas se u cijeloj zemlji očekuje značajna promjena vremena, a zbog toga je DHMZ jučer izdao posebno priopćenje. Moguće je, kako smatraju da se zbog grmljavinskog nevremena i velikih kiša izliju rijeke te dođe do bujičnih poplava. Osim toga, za četiri regije upaljen je narančasti alarm dok je za osječku regiju izdan žuti što znači da je vrijeme potencijalno opasno. U noći na subotu kiša će zahvatiti i istok te jug Hrvatske. Moguće je i grmljavinsko nevrijeme te nevere na moru. Postupno prolazno smirivanje očekuje se u drugom dijelu subote, no povremeni pljuskovi vjerojatni su i u nedjelju. Temperature će se spustiti za desetak stupnjeva.

U subotu je u Kninu proslava Oluje gdje se očekuju deseci tisuća posjetitelja, a prema sadašnjim prognozama u toj regiji je najavljena kiša, zbog čega će se sve planirane aktivnosti prilagođavati vremenskim uvjetima. Nestabilno vrijeme očekuje se i u nedjelju, upozoravaju iz DHMZ-a.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »