Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Natječaj za policajca/policajku 2022./2023.

Iz Policijske uprave osječko-baranjske obaviještavaju kako je natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović" za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA...

Iz Policijske uprave osječko-baranjske obaviještavaju kako je natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović" za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje POLICAJAC/POLICAJKA u školskoj godini 2022/2023, otvoren još do sutra, 10. kolovoza. Riječ je o natječaju kojim je predviđen upis 100 učenika za potrebe MUP-a, ali i još dodatnih 25 za poslove Ministarstva uprave i pravosuđa odnosno za posao pravosudnog policajca. Kandidati ne smiju imati više od 19 godina, moraju imati završena dva razreda srednje škole koje su završili s najmanje ocjenom dobar i uzornim zalaganjem te moraju imati posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost.

Drugi natječaj obuhvaća zainteresirane kandidate do 28 godina. Riječ je o svojevrsnoj prekvalifikaciji odraslih, a traži se ukupno 480 kandidata. Ovaj je natječaj otvoren do 15. kolovoza. Kandidati koji zadovolje sve uvjete bit će pozvani na lječnički ispit nakon kojeg će se smatrati da su primljeni. Oni koji završe program obrazovanja moraju odraditi vježbenički staž u trajanju od 6 mjeseci te položiti državni stručni ispit. Prekvalifikacija je u potpunosti financirana od strane Ministarstva unutarnjih poslova.

Svi detalji o ovim natječajima dostupni su na stranicama MUP-a i policijskih uprava.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »