Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine Semeljci

Općina Semeljci objavila je natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja općine za akademsku 2022/2023. godinu. Dodijelit će se 20 studentskih stipendija u visini od 1.130,17 kuna mjesečno,...

Općina Semeljci objavila je natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja općine za akademsku 2022/2023. godinu. Dodijelit će se 20 studentskih stipendija u visini od 1.130,17 kuna mjesečno, odnosno 150 eura temeljem Odluke o broju korisnika i visini studentske stipendije Općine Semeljci.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu stipendija imaju redoviti studenti od II. Godine studija koji imaju prebivalište na području općine Semeljci najmanje 10 godina, koji su državljani Republike Hrvatske, koji nisu korisnici neke druge stipendije ili kredita, te čije obitelji nemaju dugovanja prema Općini Semeljci.

Zahtjev za dodjelu stipendije s potrebnom dokumentacijom, podnosi se u roku 15 dana od dana objave natječaja na oglasnim pločama i web stranici Općine Semeljci isključivo putem pošte zaključno 12. prosinca 2022. godine.

Potrebne obrasce možete pronaći ovdje.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »