Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Natječaj "Foto znalac" za osnovnoškolce

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije u suradnji s gradskim zajednicama tehničke kulture organizira natjecanje u amaterskom fotografiranju za učenike osnovnih škola na području...

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije u suradnji s gradskim zajednicama tehničke kulture organizira natjecanje u amaterskom fotografiranju za učenike osnovnih škola na području Osječko-baranjske županije pod nazivom „FOTO ZNALAC“.

Učenici se mogu natjecati u dvije kategorije na zadanu temu: „Moje mjesto“ i „Otvorena“ tema koja će se ocijenjivati putem Facebook-a. Natječaj za slanje fotografija traje do 12. lipnja 2022. godine zaključno s 24h.

Nakon završetka natjecanja od strane profesionalaca koji djeluju u području fotografiranja oformiti će se povjerenstvo koje će ocijeniti pristigle fotografije na temu „Moje mjesto“ te će odabrati prvo, drugo i treće mjesto. Facebook nagradni natječaj traje od 13. do 15. lipnja 2022. godine. Proglašenje pobjednika obje kategorije biti će na Facebook stranici Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

Fotografije koje sudjeluju u natjecanju sudionici trebaju poslati na email adresu: fotoznalac@gmail.com uz sljedeće kontakt podatke sudionika:

- ime i prezime;

- osnovna škola koju pohađa;

- razred koji pohađa te

- kategoriju u kojoj sudjeluje fotografija

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »