Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nastavnici i mentori na pariškoj akademiji Le Cordon Bleu učili od renomiranih svjetskih chefova

Nakon sedam tjedana usavršavanja na svjetski poznatoj Academie d'Art de Paris Le Cordon Bleu RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka bogatiji je za šest šefova kuharstva i slastičarstva. Usavršavali...

Nakon sedam tjedana usavršavanja na svjetski poznatoj Academie d'Art de Paris Le Cordon Bleu RCK Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka bogatiji je za šest šefova kuharstva i slastičarstva. Usavršavali su se nastavnici kuharstva Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka Ivan Kelava i Damir Abramić, mentor učenicima iz Hotela Osijek Robert Batrac te nastavnice slastičarstva iz partnerske Srednje strukovne škole Vinkovci Ružica Šošić i Dunja Čuljak te nastavnik mentor Saša Bešlić. Predavači na akademiji su renomirani francuski chefovi s bogatim iskustvima u svjetskim restoranima i restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Uspostavom regionalnog centra kompetentnosti (RCK) unaprijedit će se strukovno obrazovanje u sektoru turizma i ugostiteljstva, i upravo su edukacije i usavršavanja nastavnika i mentora kod poslodavaca temelj kvalitetnog obrazovanja i promocije strukovnih zanimanja. Naši nastavnici i mentori će novostečena znanja i iskustva iz Pariza prenositi dalje svojim kolegama, koristiti ih u nastavi s učenicima, ali i u izradi novih nastavnih planova i programa.

Edukacija na Academie d'Art de Paris Le Cordon Bleu realizirana je u sklopu projektne aktivnosti Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole iz Osijeka u EU projektu VirtuOS – uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva (UP.03.3.1.05.0006), koji je 100 posto financiran iz sredstava EU i državnog proračuna Republike Hrvatske.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »