Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nastavlja se usporeni rast, jedan novooboljeli

U Osječko-baranjskoj županiji nastavlja usporeni rast oboljelih od koronavirusa tako da je u protekla 24 sata zabilježen samo jedan novi slučaj pa je do sada ukupno 111 oboljelih, a epidemija je i...

U Osječko-baranjskoj županiji nastavlja usporeni rast oboljelih od koronavirusa tako da je u protekla 24 sata zabilježen samo jedan novi slučaj pa je do sada ukupno 111 oboljelih, a epidemija je i dalje pod nadzorom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Policijska uprava osječko-baranjska evidentirala je šest dojava građana o kršenju mjera samoizolacije. Obavljenim provjerama policija je na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirala dva kršenja mjera samoizolacije građanina koje je odredio epidemiolog.Policija je tijekom protekla 24 sata na području osječko-baranjske županije obavila 11 provjera pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdila da je bilo jedno kršenje mjera. O svemu utvrđenom obavještava se državni inspektorat te će neodgovorni građani biti novčano kažnjeni.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »