Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Najljepši izlog uredio je KUD Sklad

I ove su godine u sklopu Đakovačkih vezova uređeni izlozi prodavaonica na đakovačkim ulicama, ponajviše Ulice pape Ivana Pavla II - korzo te dio ulice Bana Jelačića kroz koje prolazi vezovska...

I ove su godine u sklopu Đakovačkih vezova uređeni izlozi prodavaonica na đakovačkim ulicama, ponajviše Ulice pape Ivana Pavla II - korzo te dio ulice Bana Jelačića kroz koje prolazi vezovska povorka. Ove godine uređeno je 20 izloga, a sve je prilagođeno duhu scenske slike koja nosi naziv "Spremit ću se i ja sama", a koja je posvećena ženi, šokici. Izloge su uređivali KUD-ovi, pojedinci te odgojno-obrazovne skupine. U kategoriji KUD-ova prvu nagradu odnio je KUD Sklad iz Đakova, rekla je Blaženka Lulić, predsjednica KUD-a Kuševac.

U kategoriji odgojno-obrazovnih skupina prvonagrađeni je Dječji vrtić Đakovo, drugu nagradu dobio je Sunčev sjaj Nazaret, a treći su OŠ Vladimir Nazor – učenici s teškoćama u razvoju. Pohvaljeni u toj kategoriji su Dječji vrtić Zvrk te Udruga Neven. Također su pohvaljeni i pojedinci koji su uređivali izloge, rekla je Lulić.

Pobjednici najljepše uređenih izloga službeno su proglašeni jučer u Strossmayerovom parku.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »