Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nagradna igra Optike i Poliklinike Oculus

Optika i Poliklinka Oculus u suradnji s GPP-om priredili su zanimljivo darivanje, a povodom Oculus tramvaja koji ovih dana kreće u pogon! Sudjelujući u ovoj nagradnoj igri možete osvojiti Brand-bicikl,...

Optika i Poliklinka Oculus u suradnji s GPP-om priredili su zanimljivo darivanje, a povodom Oculus tramvaja koji ovih dana kreće u pogon!

Sudjelujući u ovoj nagradnoj igri možete osvojiti Brand-bicikl, ruksak, ručnik, kapu, bateriju za mobitel, 15 komada sunčanih naočala i 4 dioptrijskih naočala popularnih brandova, paket čokolade i utješan paket mrvica za dobar vid.

Kako biste osvojili jednu od ovih zanimljivih nagrada sve što trebate je dok ste u šetnji, vožnji ili na kavi obratiti pozornost na Oculus tramvaj te ga uhvatiti kamerom vašeg pametnog telefona ili fotoaparatom, zatim zapratiti @oculus-optika_i_poliklinika instragram stranicu i naravno, na svojoj instagram ''priči'' objaviti fotografiju i označiti Optiku i Polikliniku Oculus.

Slavonija voli Oculus i Oculus voli Slavoniju!

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »