Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba

Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba održat će se u subotu, 15. travnja 2023. godine. Započinje u 9 i 30 sati u đakovačkoj katedrali pozdravom sudionika i svečanim misnim slavljem,...

Nadbiskupijski susret slijepih i slabovidnih osoba održat će se u subotu, 15. travnja 2023. godine. Započinje u 9 i 30 sati u đakovačkoj katedrali pozdravom sudionika i svečanim misnim slavljem, a nastavak programa održat će se u Sinodskoj dvorani Središnje nadbiskupijske i fakultetske knjižnice u Đakovu (Petra Preradovića 17).

Na susret su pozvani članovi svih udruga koje brinu za slijepe i slabovidne osobe na području Đakovačko-osječke nadbiskupije kao i sve druge osobe s oštećenjem vida. Nakon misnoga slavlja program se nastavlja u Sinodskoj dvorani predavanjem Ako ne budete kao djeca kojega će izlagati pater Boris Jozić, objavio je nadbiskupijski Tiskovni ured.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »