Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na svih 17 prirodnih kupališta u OBŽ-u voda je mikrobiološki ispravna

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije redovito tijekom toplijih mjeseci ocjenjuje kvalitetu vode na 17 prirodnih kupališta na području OBŽ-a. Između ostalih, voda se ocijenjuje...

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije redovito tijekom toplijih mjeseci ocjenjuje kvalitetu vode na 17 prirodnih kupališta na području OBŽ-a. Između ostalih, voda se ocijenjuje i na kupališnim mjestima Đakova i Đakovštine; bajer Đakovo, jezero Mlinac, Jošava I, Jošava II i akumulacija Borovik.

Mikrobiološkom analizom vode ocjenjuju se dva pokazatelja - crijevni enterokok i Escherichija coli. Kvaliteta vode za kupanje provjerava se osam puta godišnje, a posljednje ispitivanje, koje pokriva razdoblje od 1. do 15. srpnja, potvrdilo je čistu peticu za sva uzorkovana kupališta, što znači da je voda na prirodnim kupalištima mikrobiološki ispravna. Na službenim stranicama NZJZ-a redovno se objavljuje Semafor ispitivanja kakvoće voda prirodnih kupališta gdje su svi podaci javno dostupni.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »