Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na širem području Đakova posjekao i ukrao više stabala raznog drveta

Nepoznati počinitelj je između 1. srpnja i 14. rujna u šumskom predjelu na širem području Đakova posjekao i ukrao više stabala raznog drveta, čime je 57-godišnjaku pričinio materijalnu štetu...

Nepoznati počinitelj je između 1. srpnja i 14. rujna u šumskom predjelu na širem području Đakova posjekao i ukrao više stabala raznog drveta, čime je 57-godišnjaku pričinio materijalnu štetu od oko 400 eura. Policija traga za nepoznatim počiniteljima. Iz policije doznajemo da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena osnovana sumnja da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo „Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju“. Naime, od siječnja 2018. do veljače 2021. godine, 38-godišnjak je kao odgovorna osoba u pravnoj osobi u više navrata davao i odobravao naloge za plaćanje usluga popravka uređaja, iako uređaji nisu bili u vlasništvu pravne osobe. Nastala materijalna šteta cijeni se na više od 6.000 eura.Protiv počinitelja slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »