Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na relaciji Trnava-Dragotin sletio s kolnika, izmjereno mu 2,82 promila alkohola u krvi

U vremenu od 12. do 15. kolovoza, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 15 vozača osobnih automobila, biciklistu i vozača električnog...

U vremenu od 12. do 15. kolovoza, na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 15 vozača osobnih automobila, biciklistu i vozača električnog romobila koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi. U navedenom vremenu osim alkohola evidentirano je još 298 prekršaja od kojih 180 prekršaja prekoračenja brzine kretanja.

Jučer, 15. kolovoza oko 17,30 sati, između Trnave i Dragotina, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. Vozač osobnog automobila 27-godišnjak je zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika. Evidentirana mu je koncentracija od 2,82 promila alkohola u krvi. Vozač je u zadnje tri godine jednom pravomoćno kažnjen za upravljanje pod utjecajem alkohola i jednom za upravljanje pod zabranom te mu je privremeno oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 23.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »