Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na autocesti iz Osijeka prema Đakovu vozila u suprotnom smjeru

Na autocesti A5, iz smjera Osijeka prema Đakovu jučer je u 3,10 sati tijekom nadzora prometa zaustavljena 31-godišnjakinja iz Koritne, koja je upravljala osobnim automobilom u suprotnom smjeru. Za...

Na autocesti A5, iz smjera Osijeka prema Đakovu jučer je u 3,10 sati tijekom nadzora prometa zaustavljena 31-godišnjakinja iz Koritne, koja je upravljala osobnim automobilom u suprotnom smjeru.

Za počinjeni prekršaj izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1.320 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca i 6 negativnih bodova.

Na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, sutra u vremenu od 9 do 15 sati provesti će se pojačane mjere, usmjerene na utvrđivanje prekršaja oduzimanja prednosti prolaska i prekršaje pješaka.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »