Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Mladi poljoprivrednici i EU

U sjedištu Đakovačko-osječke nadbiskupije u Đakovu u organizaciji Osječko-baranjske županije, Gimnazije Gaudeamus i Nadbiskupije jučer je održan okrugli stol o položaju mladih poljoprivrednika...

U sjedištu Đakovačko-osječke nadbiskupije u Đakovu u organizaciji Osječko-baranjske županije, Gimnazije Gaudeamus i Nadbiskupije jučer je održan okrugli stol o položaju mladih poljoprivrednika u Hrvatskoj te povlačenju bespovratnih sredstava za poljoprivredu iz fondova Europske unije.

Nakon analize dosadašnjih učinka u pripremi projekata i korištenju sredstava EU, kao i primjerima, prikazima dobre prakse i prijedlozima koje su iznosili nazočni mladi poljoprivrednici s područja Osječko-baranjske županije, raspravljalo se o daljnjim aktivnostima i perspektivama hrvatskog agrara u novom financijskom razdoblju EU.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »