Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Mlada misa Đakovčanina Nikole Klemena

U nedjelju 10. srpnja u đakovačkoj katedrali s početkom u 10 i 30 sati svoju će mladu misu proslaviti, nedavno zaređeni, Đakovčanin Nikola Klemen. Uoči mlade mise održat će se i trodnevnica...

U nedjelju 10. srpnja u đakovačkoj katedrali s početkom u 10 i 30 sati svoju će mladu misu proslaviti, nedavno zaređeni, Đakovčanin Nikola Klemen.

Uoči mlade mise održat će se i trodnevnica počevši od danas, 7. srpnja, – Sveta misa u 18 i 30 sati na kojoj propovijeda vlč. dr. Ivica Raguž, profesor na KBF-u u Đakovu, a pjeva Zbor sestara samostana sv. Križa iz Đakova.

U petak 8. srpnja održat će se Sveta misa u 18 i 30 sati na kojoj će propovijed držati vlč. Tomislav Čorluka, župnik župe u Slavonskom Brodu uz pjevanje Zbora Župe Svih svetih Santo.

U subotu 9. srpnja uslijedit će Euharistijsko klanjanje u Župnoj (maloj) crkvi u 20 sati koje će predvoditi vlč. dr. Ilija Dogan uz zbor Mladih Župe Svih svetih.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »