Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Misa putem facebooka

U vrijeme korona virusa i opasnosti širenja epidemije slijedeći naputke Stožera civilne zaštite, pape Franje, nadbiskupa Đakovačko - osječke nadbiskupije Đure Hranića o okupljanjima i održavanjima...

U vrijeme korona virusa i opasnosti širenja epidemije slijedeći naputke Stožera civilne zaštite, pape Franje, nadbiskupa Đakovačko - osječke nadbiskupije Đure Hranića o okupljanjima i održavanjima misnih slavlja punitovački župnik dr. Đurica Pardon sinoć je iznenadio svoje župljane najavom i održavanjem mise prijenosom preko župske FB stranice.

“Svete mise će se i dalje redovito održavati svakodnevno i nedjeljom, ali bez župljana, odnosno vjernika. Sinoć smo održali prvu takvu misu, a slijede mise radnim danima u 9 i nedjeljom u 10 sati. Molimo zajedno da nas Gospodin očuva u ovoj teškoj, nenadanoj i izvanrednoj situaciji“, rekao je župnik Pardon pozvavši župljane na molitvu i pridržavanje naputaka i odluka vezanih za koronavirus.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »