Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Mirjana Adrić pozvala građane da izađu na izbore i zaokruže broj 2

Na završnom obraćanju medijima i javnosti pred nedjeljne izbore, kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić osvrnula se na cijelu kampanju koja je za prvi krug izbora bila korektna, konstruktivna,...

Na završnom obraćanju medijima i javnosti pred nedjeljne izbore, kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić osvrnula se na cijelu kampanju koja je za prvi krug izbora bila korektna, konstruktivna, pomalo edukativna. Drugi krug je drugačiji, sve su se karte trebale staviti na stol jer se vodi politička utakmica između dvije osobe a samim tim drugačija je i retorika. Trudili smo se biti afirmativni, kaže Adrić.

Osvrnula se na jučerašnje tzv. sučeljavanje koje nije održano, nazvavši ga sramotom za grad.

Nezaobilazna tema bile su i uplatnice koje su jučer uzbunile brojne Đakovčane. Mandarić je izrekao, za osobu koja obnaša ovakvu dužnost, neprimjerenu neistinu da iza uplatnica stojim ja, rekla je Adrić i dodala da je zanimljivo što se odjednom zabrinuo i za zdravlje građana..

Na kraju je zahvalila biračima koji su joj u prvome krugu ukazali povjerenje te je pozvala građane Đakova i prigradskih naselja koji žele promjene da u nedjelju izađu na izbore i zaokruže broj 2.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »