Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Mirjana Adrić pozvala građane da izađu na izbore i zaokruže broj 2

Na završnom obraćanju medijima i javnosti pred nedjeljne izbore, kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić osvrnula se na cijelu kampanju koja je za prvi krug izbora bila korektna, konstruktivna,...

Na završnom obraćanju medijima i javnosti pred nedjeljne izbore, kandidatkinja za gradonačelnicu Đakova Mirjana Adrić osvrnula se na cijelu kampanju koja je za prvi krug izbora bila korektna, konstruktivna, pomalo edukativna. Drugi krug je drugačiji, sve su se karte trebale staviti na stol jer se vodi politička utakmica između dvije osobe a samim tim drugačija je i retorika. Trudili smo se biti afirmativni, kaže Adrić.

Osvrnula se na jučerašnje tzv. sučeljavanje koje nije održano, nazvavši ga sramotom za grad.

Nezaobilazna tema bile su i uplatnice koje su jučer uzbunile brojne Đakovčane. Mandarić je izrekao, za osobu koja obnaša ovakvu dužnost, neprimjerenu neistinu da iza uplatnica stojim ja, rekla je Adrić i dodala da je zanimljivo što se odjednom zabrinuo i za zdravlje građana..

Na kraju je zahvalila biračima koji su joj u prvome krugu ukazali povjerenje te je pozvala građane Đakova i prigradskih naselja koji žele promjene da u nedjelju izađu na izbore i zaokruže broj 2.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »