Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Masovna tučnjava navijača u Đakovu

Povodom tučnjave u Đakovu , priopćenjem se obratila I PU osječko baranjska U subotu, u 20,40 sati policija je zaprimila dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave....

Povodom tučnjave u Đakovu , priopćenjem se obratila I PU osječko baranjska

U subotu, u 20,40 sati policija je zaprimila dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave. Policijski službenici su odmah intervenirali te su dolaskom na mjesto događaja zatekli dva 23-godišnja hrvatska državljanina koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor. Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda. Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oko 20,30 sati na parkiralištu u Đakovu došlo tučnjave u kojoj je sudjelovalo oko 40-tak osoba dviju navijačkih skupina. U ovom sukobu je jedna mlađa muška osoba zadobila teške tjelesne ozlijede te je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Kako doznajmo, uzrok tučnjave bio je prebojeni mural kod zgrade Zavoda za zapošljavanje kojeg su prije nekoliko dana đakovački BBB-ovci naslikali, a nedugo iza toga članovi Torcide ubrzo su ga prebojali. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »