Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Likovna grupa Kontrast i Matica Slovačka u otkrivanju likovnih talenata

Likovna grupa „Kontrast“ i Matica slovačka Josipovca Punitovačkog upriličila je u nedjelju 9. veljače u prostoru josipovačkog Doma kulture, prvu od četiri likovne radionice naziva „Otkrivamo...

Likovna grupa „Kontrast“ i Matica slovačka Josipovca Punitovačkog upriličila je u nedjelju 9. veljače u prostoru josipovačkog Doma kulture, prvu od četiri likovne radionice naziva „Otkrivamo mlade talente“ za djecu punitovačke Općine. Voditelji radionice su umirovljena učiteljica likovne kulture u josipovačkoj školi i Josip Brandis učitelj likovne kulture josipovačke škole i akademski slikar.

Okupilo se petnaestak polaznika svih uzrasta, pretežno djece iz Josipovca. U trosatnom radu svladali su probleme kontrasta toplih i hladnih boja, komplementarnog kontrasta i kontrasta tekstura u stvaranju monotipije i linoreza u boji.

Radovi proizašli iz radionice prikazat će se u josipovačkoj školi, na izložbi grupe „Kontrast“, a po natječaju će biti poslani u Zagreb i Poljsku.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »