Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

lakše ozlijeđeni zaštitati u pokušaju sprječavanja bijega 38-godišnjeg kradljivca

Jučer su zaštitati u jednoj osječkoj trgovini pokušali spriječiti u bijegu 38-godišnjaka koji ukrao je razne proizvode iz trgovine. Počinitelj se fizički suprotstavio zaštitarima te ih je gurao...

Jučer su zaštitati u jednoj osječkoj trgovini pokušali spriječiti u bijegu 38-godišnjaka koji ukrao je razne proizvode iz trgovine. Počinitelj se fizički suprotstavio zaštitarima te ih je gurao i udarao, pri tome prijeteći smrću. Prilikom fizičkog sukoba djelatnici zaštitarske tvrtke su lako tjelesno ozlijeđeni.

U policijskom priopćenju također saznajemo da je 29-godišnjak počinio kazneno djelo Zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju.Osumnjičeni je, kao direktor trgovačkog društva, tijekom 2019. godine, u više navrata putem bankomata ili u poslovnici banke, podigao novac s računa društva. Podignuti novac, nije uložio u zakonito poslovanje društva, nego je zadržao za sebe. Trgovačkom društvu je počinjena šteta veća od 2 milijuna kuna.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »