Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

LAG "Strossmayer": Održana radionica o biodinamičkoj poljoprivredi

Jučer je po prvi puta na području Đakovštine održana radionica o biodinamičkoj poljoprivredi koju je organizirao LAG ,,Strossmayer" u suradnji da svjetskim centrom za biodinamičku poljoprivredu...

Jučer je po prvi puta na području Đakovštine održana radionica o biodinamičkoj poljoprivredi koju je organizirao LAG ,,Strossmayer" u suradnji da svjetskim centrom za biodinamičku poljoprivredu Dr. Rudolf Steiner, a koja je financirana putem Ministarstva poljoprivrede RH.

 Radionica je održana na poljoprivrednom gospodarstvu SSŠ ,,A. Horvata" u Trnavi. Organizacijom ove radionice poljoprivrednici su imali priliku besplatno i na našem području educirati se o biodinamičkoj poljoprivredi kao i naučiti o njenoj primjeni i izradi biodinamičkih pripravaka.

Polaznici su pokazali veliki interes, saznali su puno informacija kako o biodinamičkoj poljoprivredi tako i o praktičnom dijelu pripreme biodinamičkih pripravaka.

Tekst i foto: LAG Strossmayer

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »