Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Labačke" skuhale pobjednički čobanac

U organizaciji NK “Omladinac” u subotu je u u Josipovcu Punitovačkom održano prvo natjecanje u kuhanju čobanca – čobanijada. Natjecalo se 14 ekipa, 11 domaćih i 3 iz Punitovaca. Prosudbena...

U organizaciji NK “Omladinac” u subotu je u u Josipovcu Punitovačkom održano prvo natjecanje u kuhanju čobanca – čobanijada. Natjecalo se 14 ekipa, 11 domaćih i 3 iz Punitovaca. Prosudbena komisija najboljim čobancem proglasila je onaj josipovačke ekipe „Labačke“ kojima je za nagradu pripao veliki kotlić. Pripremljeni čobanac je podijeljen prisutnima, a ovo je bila jedna od brojnih aktivnosti josipovačkog nogometnog kluba koji se natječe u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »