Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

KUD SKLAD poziva na upis u Đakovačke mažoretkinje

Đakovačke mažoretkinje KUD-a SKLAD trenutno se pripremaju za Državno natjecanje koje će se održati u Glini 12. rujna. Natjecati će se u kategoriji Prvi i viši korak te u formacijskom obliku natjecanja...

Đakovačke mažoretkinje KUD-a SKLAD trenutno se pripremaju za Državno natjecanje koje će se održati u Glini 12. rujna. Natjecati će se u kategoriji Prvi i viši korak te u formacijskom obliku natjecanja u kategoriji juniorki i u kategoriji par gdje će naše mažoretkinje predstavljati dva para. Isto tako, u tijeku su upisi u Đakovačke mažoretkinje za djevojčice i djevojke od 4 do 18 godina. Prijaviti se može putem inboxa na facebook-u Đakovačkih mažoretkinja ili na broj 095/545 0448. Iz KUD-a Sklad poručuje svima da se prijave, nauče svoje prve plesne korake i tehniciranje štapom te zaplešu s njima ulicama našeg grada.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »