Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Krndija: Natjecanje u tucanju jaja

Nakon podnevnog misnog slavlja u crkvi „Uzvišenja sv Križa“ u Krndiji na Uskrsni ponedjeljak,  kada se vjernici i župljani prisjećaju susreta uskrslog Krista sa učenicima na putu u Emaus, radostan...

Nakon podnevnog misnog slavlja u crkvi „Uzvišenja sv Križa“ u Krndiji na Uskrsni ponedjeljak,  kada se vjernici i župljani prisjećaju susreta uskrslog Krista sa učenicima na putu u Emaus, radostan je bio već tradicionalni susret djece pred crkvom i natjecanje u „kucanju uskrsnim pisanicama“.

Natjecalo se 18 djece, odnosno 18 parova iz svih sela punitovačke župe; Punitovaca, Krndije, Josipovca i Jurjevca Punitovačkog.

Najspretnijima, za prva četiri mjesta punitovački je župnik dr. sc. Đurica Pardon, koji je prije više od 15 godina osmislio ovakav susret i koji je predvodio i ovo natjecanje, uručio poklone.

Izvor i foto: Mirko Knežević

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »