Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Košarkašice Nazorove škole izborile odlazak na Državno natjecanje u Zadar

U nastavno-sportskoj dvorani održano je Županijsko natjecanje u košarci za djevojčice na kojemu je ženska košarkaška ekipa škole Vladimir Nazor izborila 1. mjesto i samim time odlazak na Državno...

U nastavno-sportskoj dvorani održano je Županijsko natjecanje u košarci za djevojčice na kojemu je ženska košarkaška ekipa škole Vladimir Nazor izborila 1. mjesto i samim time odlazak na Državno natjecanje u Zadar od 6. do 8. ožujka ove godine. Ekipu pod trenerskom palicom nastavnika Marka Vuića čine djevojčice iz 7. i 8. razreda, a to su Dorotea Božić, Marta Drenjančević, Lea Dujmović, Lea Ivanović, Marta Mihalik, Ana Mikić, Petra Petrač, Melani Ravlić, Matea Samardžić, Sara Sesar, Magda Tilman i Laura Aleksa. 

Drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ Mladost iz Osijeka koja je također izborila odlazak na Državno prvenstvo. 

Košarkašicama i njihovom treneru čestitamo i želimo im puno uspjeha u Zadru! 

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »