Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Kontrola vozača na cestama do 15. listopada

U organizaciji mreže prometnih policija ROADPOL od 9. do 15. listopada na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se ROADPOL – „Focus on the Road“ pojačane preventivno-represivne...

U organizaciji mreže prometnih policija ROADPOL od 9. do 15. listopada na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se ROADPOL – „Focus on the Road“ pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja prometnih prekršaja korištenja uređaja poput mobitela, tableta, GPS uređaja za vrijeme upravljanja vozilom.

Aktivnosti će se usmjeriti i na sankcioniranje ostalih prometnih prekršaja koji za posljedicu imaju teške prometne nesreće te na ciljane skupine vozača kao što su: mladi vozači, motociklisti, recidivisti prometnih prekršaja koji grubo i učestalo krše prometne propise, vozači kojima je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima, te vozači koji upravljaju vozilima prije stjecanja prava.

Održana akcija mjerenja tlaka - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Održana akcija mjerenja tlaka

Akcija je održana pod motom „mjerite pravilno svoj krvni tlak, kontrolirajte ga i živite duže!“

U Đakovu poginuo motociklist - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

U Đakovu poginuo motociklist

Na raskrižju đakovačke obilaznice i prilazne ceste na A5, jučer oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 26-godišnji motociklist

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »