Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Kontrola vozača na cestama do 15. listopada

U organizaciji mreže prometnih policija ROADPOL od 9. do 15. listopada na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se ROADPOL – „Focus on the Road“ pojačane preventivno-represivne...

U organizaciji mreže prometnih policija ROADPOL od 9. do 15. listopada na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se ROADPOL – „Focus on the Road“ pojačane preventivno-represivne aktivnosti s ciljem suzbijanja prometnih prekršaja korištenja uređaja poput mobitela, tableta, GPS uređaja za vrijeme upravljanja vozilom.

Aktivnosti će se usmjeriti i na sankcioniranje ostalih prometnih prekršaja koji za posljedicu imaju teške prometne nesreće te na ciljane skupine vozača kao što su: mladi vozači, motociklisti, recidivisti prometnih prekršaja koji grubo i učestalo krše prometne propise, vozači kojima je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima, te vozači koji upravljaju vozilima prije stjecanja prava.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »