Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Konferencija o sajmovima ponudila niz značajnih predavanja

Jučer je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana 7. Konferencija o sajmovima u organizaciji časopisa Suvremena trgovina i Osječkog sajma pod nazivom Transformacija sajamske industrije - Sajmovi...

 • Jučer je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku održana 7. Konferencija o sajmovima u organizaciji časopisa Suvremena trgovina i Osječkog sajma pod nazivom Transformacija sajamske industrije - Sajmovi – učinkoviti poslovni alat, održanoj

  Na Konferenciji se kroz stručna izlaganja i raspravu razmotrilo niz tema koje su značajne za taj gospodarski sektor, uz pronalazak odgovora na to zašto se širi broj sajmova i povećava broj izlagača unatoč novim oblicima poslovne komunikacije, ali i analizu događanja koji su doveli do uzleta sajamskog poslovanja.

  Organizaciju Konferencije na temu sajmovanja pozdravio je i župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić koji je naglasio kako je vrijeme da i Osijek kao najveći grad na istoku Hrvatske dobije primjeren sajamski prostor.  

  - Osijek treba biti grad u kojem se sajmuje, a u tom smjeru djeluje i Osječko-baranjska županija gradnjom Gospodarskog centra u Osijeku koja će uskoro započeti. Osijek je četvrti grad po veličini u Hrvatskoj i najveći grad na istoku zemlje te kao takav mora imati primjeren sajamski prostor. Upravo iz tog razloga prije tri i pol godine, Osječko-baranjska županija inicirala je projekt izgradnje GC-a, a u idućih desetak dana potpisat ćemo ugovor s izvođačima radova vrijednih 47 milijuna kuna. Radi se o izuzetno modernom prostoru potpuno primjerenom sajmovanju i zahtjevima izlagača koji će ondje nuditi svoje proizvode. Želja nam je da se sajmovi održavaju što češće, a današnja Konferencija izvrstan je način da saznamo koje su to aktivnosti, ali i izazovi s kojima ćemo se susretati u organizaciji sajamskih manifestacija. Svjesni smo da su sajmovi, unatoč modernim izazovima internetske kupovine, i dalje izvrstan kanal komunikacije s kupcima – kazao je župan Anušić.

  Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

  Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

  Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

  Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »