Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Klub Tinta: "Večer poema i boema"

Klub mladih pisaca amatera "Tinta" koji djeluje u okrilju Gradske knjižnice i čitaonice Đakovo proslavit će svoj 2. rođendan književnom večeri pod nazivom "Večer poema i boema" večeras u 19 sati...

Klub mladih pisaca amatera "Tinta" koji djeluje u okrilju Gradske knjižnice i čitaonice Đakovo proslavit će svoj 2. rođendan književnom večeri pod nazivom "Večer poema i boema" večeras u 19 sati u Kući Reichsmann.

Uz pjesničke i prozne radove članova kluba slušat će se i pjesme njihovih gostiju (Tihomira Dunđerovića, Bernarde Ćurić i Silvije Butković) te glazbeni program đakovačkog dua AH (Josip Molnar i Sanja Hajduković). Program će voditi Marino Barišić, ujedno i voditelj kluba. Ova književna večer dio je programa Mjeseca hrvatske knjige.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »