Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Kešinci: "Dobar grah daleko se čuje"

I ove godine, prilagođeno trenutnoj situaciji s koronavirusom uz pridržavanje svih propisanih mjera, DVD Kešinci 10.listopada organizira manifestaciju „Bablje ljeto u Kešincima“. Središnji događaj...

I ove godine, prilagođeno trenutnoj situaciji s koronavirusom uz pridržavanje svih propisanih mjera, DVD Kešinci 10.listopada organizira manifestaciju „Bablje ljeto u Kešincima“. Središnji događaj manifestacije, koja će se održati ispred Vatrogasnog doma, je natjecanje u kuhanju graha pod nazivom „Dobar grah daleko se čuje“. Predsjednik DVD-a Kešinci Predrag Orkić za Novi radio je pojasnio što ih je ponukalo na ovakvo organiziranje.

Za natjecanje u kuhanju graha nije potrebna kotizacija .

Svake godine u Kešince dolazi sve veći broj ekipa.

Nakon proglašenja tri najbolje ekipe i dodjele nagrada, sav grah biti će besplatno podijeljen prisutnima nakon čega je predviđeno druženje sudionika i posjetitelja.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »