Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Kaselj: Razlog deložacije je provođenje politike HDZ-a "Svi koji nisu s nama, protiv nas su”

Gradska organizacija HSS-a održala je press konferenciju povodom deložacije iz prostorija u Splitskoj ulici. Razlog deložacija iz gradskih prostora, kako je naveo Mile Kaselj, nije neplaćanje najamnine...

Gradska organizacija HSS-a održala je press konferenciju povodom deložacije iz prostorija u Splitskoj ulici. Razlog deložacija iz gradskih prostora, kako je naveo Mile Kaselj, nije neplaćanje najamnine nego sustavno provođenje HDZ-ove politike u kojoj, svi oni koji nisu s njima, su protiv njih.

U HSS-u pretpostavljaju da će to biti još jedna, kako je rekao Kaselj, "poduzetnička ideja".

Kada se osnivao ogranak u Đakovu radilo se u nepovoljnim uvjetima sve do 2005. godine kada su od Grada dobili ove prostore, prisjetio se Pavo Šarčević, prvi predsjdnik HSS-a ogranka Đakovo.

Predsjednik županijske organizacije HSS-a Tomislav Pinterić tom je prilikom rekao da je ova deložacija podsjetnik na nešto daleko tragičnije što se dogodilo u ovoj zemlji.

Mi nećemo prestati sa radom, ovo je pucanje na demokraciju ali ovaj puta je i medicina daleko više napredovala tako da gospodinu Galiću želimo reći da on neće biti Puniša Račić đakovačkom HSS-u, zaključio je Kaselj.

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »