Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Josip Kristek i Kristijan Štenc pobjednici memorijala

Josip Kristek i u Kristijan Štenc pobjednici su tradicionalnog ribičkog natjecanja „Memorijal Josip Krha- Bajo“ održanog jučer, u organizaciji josipovačke Ribičke udruge „Karas“ na ribnjaku...

Josip Kristek i u Kristijan Štenc pobjednici su tradicionalnog ribičkog natjecanja „Memorijal Josip Krha- Bajo“ održanog jučer, u organizaciji josipovačke Ribičke udruge „Karas“ na ribnjaku „Drljak“, u sjećanje na tragično preminulog ribiča.

Natjecalo se 15 ekipa sa po dva člana, sa po dva štapa. Pecao se, odnosno bodovao šaran i amur po sistemu „uhvati pa pusti“. Bez ulova ostalo je 9 ekipa, a pobjednici su ulovili 6 riba, ukupne težine 14,85 kg.

Najulov pripao je Josipu Ćani sa šaranom od 7,23 kg.

Drugo mjesto pripalo je Josipu Ćani i Tomislavu Konjuhu sa 2 ribe težine 14,06 kg, a treće Josipu Labaku i sinu mu Martinu Labaku sa 3 ribe težine 13,78 kg.

Druženje je nastavljeno uz prasetinu s ražnja majstora Štefeka Vavre i pomoćnika Ive Kmeta i Želimira Hulaka. (Mirko Knežević)

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »