Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Još jedna žrtva internetske prijevare

Usprkos stalnim upozorenjima, još uvijek ima naivnih koji postaju žrtve internetske prevare. Naime, u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, 58 – godišnja hrvatska državljanka je putem interneta...

Usprkos stalnim upozorenjima, još uvijek ima naivnih koji postaju žrtve internetske prevare. Naime, u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, 58 – godišnja hrvatska državljanka je putem interneta stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila da je iz Sirije.

U komunikaciji s 58-godišnjakinjom, nepoznati počinitelj je tražio da mu na račun poslodavca uplati novac kako bi moga doći u Hrvatsku, a što je ona i učinila te u više navrata uplatila nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu i nastavlja s traganjem za nepoznatim počiniteljem.

Kako ne biste postali žrtva prevaranta, nemojte olako prihvaćati neprovjerena poznanstva i neuobičajene zahtjeve za novčane uplate, savjetuju iz policije.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »