Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Još jedna žrtva internetske prijevare

Usprkos stalnim upozorenjima, još uvijek ima naivnih koji postaju žrtve internetske prevare. Naime, u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, 58 – godišnja hrvatska državljanka je putem interneta...

Usprkos stalnim upozorenjima, još uvijek ima naivnih koji postaju žrtve internetske prevare. Naime, u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, 58 – godišnja hrvatska državljanka je putem interneta stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila da je iz Sirije.

U komunikaciji s 58-godišnjakinjom, nepoznati počinitelj je tražio da mu na račun poslodavca uplati novac kako bi moga doći u Hrvatsku, a što je ona i učinila te u više navrata uplatila nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je nadležnom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu i nastavlja s traganjem za nepoznatim počiniteljem.

Kako ne biste postali žrtva prevaranta, nemojte olako prihvaćati neprovjerena poznanstva i neuobičajene zahtjeve za novčane uplate, savjetuju iz policije.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »