Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Jedna osoba poginula, druga ranjena u pucnjavi u đakovačkom Centru za socijalnu skrb

Danas je došlo do pucnjave u Centru za socijalnu skrb u Đakovu Jedna je osoba smrtno stradala dok je druga ranjena i zbrinuta u osječkom KBC-u. Glasnogovornica Vesna Žnidarić Bolarić Ubijena je...

Danas je došlo do pucnjave u Centru za socijalnu skrb u Đakovu Jedna je osoba smrtno stradala dok je druga ranjena i zbrinuta u osječkom KBC-u. Glasnogovornica Vesna Žnidarić Bolarić

Ubijena je dugogodišnja socijalna radnica Blaženka Poplašen, a pravnik te ustanove Ivan Pavić je ranjen. Osumnjičeni je u Centar navodno došao rješavati dokumentaciju oko izvanbračne djece. Njegovi poznanici rekli su kako je odan alkoholu, a da je u posljednje vrijeme prikupljao boce i od toga preživljavao. Navodno je neko vrijeme prestao piti, ali da se opet okrenuo alkoholu. Osumnjičeni Andrija Drežnik otprije je poznat po ekscesnim ispadima a potraga za njim I dalje traje .

Ministrica za socijalnu politiku Nada Murganić stigla je u Đakovo te je poručila da je strašno da socijalni radnici stradavaju od ruku ljudi kojima pomažu.

"U ovom slučaju mogu reći da je naša kolegica Blaženka bila u stalnom kontaktu s počiniteljem ovog strašnog zločina, a možda je bila i jedina koja mu je pomagala savjetima i provodila s njim dane."

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »